Västra skolan + CL98IC = sant

Till hösten 2021 ger Västra skolan dig möjligheten att kombinera dina studier med en innebandyträning en gång i veckan. I samverkan med CL98 och tränare Johan Wittberg, skapar vi de bästa förutsättningarna för dig som vill utvecklas inom innebandy.

Västra skolan är en åk 7-9 skola med en matematisk och naturvetenskaplig inriktning där HART är vår gemensamma värdegrund. Vi som arbetar på Västra skolan visar respekt för olikheter, förmedlar kunskap av hög kvalité, stimulerar nytänkande och är engagerade i vårt dagliga arbete.
Tillsammans arbetar vi med ungdomarna i EQ, med etik och moral, att lära känna sig själv och att förstå och uppleva styrkan när hjärta och hjärna samverkar. Västra skolan har funnits sedan hösten 2013 men till hösten 2021 tar vi ytterligare ett steg och flyttar in i nyrenoverade lokaler på Nygatan.

Har ni frågor eller funderingar?
Kontakta oss på info@vastraskolan.nu

Anmäl ditt barn här.